Karaman Il Müdürü Ali Osman Bebek Açiklamasi 'Karaman FK Hedefine Ulasacaktir'

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, Karaman Futbol Kulübü’nün lig sonunda hedefledigi sampiyonluga ulasacagini temenni ettiklerini söyledi.

Il Müdürü Ali Osman Bebek, beraberindeki Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Karadeniz ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Cavit Bardak ile birlikte kulüp tesislerinde Karaman Futbol Kulübü Baskani Süleyman Han ve Teknik Direktör Saban Yildirim’i ziyaret etti. Ziyarette konusan Bebek, ”Karaman FK., Karaman’imizin güzide bir spor kulübü. Bende Karaman FK’yi yakindan takip ediyorum. Deplasmanda karsilastigi Alanya Kestelspor karsilasmasinda Karaman FK, çok iyi bir performans sergilemesine karsin sahadan bir puanla ayrildi. Umarim bu hafta oynanacak olan Bulvarspor maçindan iyi bir sonuç alir. Karaman FK’ya sampiyonluk yolunda basarilar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Karaman Futbol Kulübü Baskani Süleyman Han da Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek’e ziyareti için tesekkür edip, kulüp logosunun bulundugu plaketi takdim etti.

Kaynak: İHA