Ibrahim Olawoyin Açiklamasi 'Bir Sayi Belirlemedim Ama Her Maç Gol Atmak Istiyorum'

Çaykur Rizespor’un Nijeryali futbolcusu Ibrahim Olawoyin, “Bir sayi belirlemedim ama her maç gol atmak istiyorum” dedi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasinda pazar günü saat 13.30’da deplasmanda deplasmanda oynayacagi Bodrumspor maçinin hazirliklarini Mehmet Cengiz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürüyor. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan Ibrahim Olawoyin, “Samsunspor maçi ile ilgili olarak tabi ki alinan maglubiyetten dolayi kimse memnun degil. Hepimiz çok üzüldük. Kazanmayi isterdik ama olmadi. Futbolda böyle maçlar oynayabiliyorsunuz. Bu maçla ilgili yapmamiz gereken yanlis yaptiysak onlari düzeltmek olur ve dogrularimizi arttirmamiz gerekiyor çünkü önümüzde çok önemli bir Bodrumspor maçi var. Ona odaklanip maçi kazanip aldigimiz maglubiyeti unutmamiz gerekiyor” ifadelerini kullandi.

“Geldigim andan itibaren herkes çok iyi davrandi”

Kulübe geldigi günden itibaren herkesin kendisine iyi davrandigini belirten, Olawoyin, “Buraya gelmeden önce hep olumlu bilgiler almistim. Burada bir aile ortaminin oldugunu, herkesin iyi karsilandigini ögrenmistik. Gerçekten de tam olarak öyle oldu. Geldigim andan itibaren herkes çok iyi davrandi. Bende son 2 aydir kendimi çok iyi hissediyorum. Umarim bu böyle devam eder. Çok daha da iyi olur” dedi.



“Umarim hem gollerime devam ederim hem de goller takimimin galibiyetini saglar”

Oynadigi her maç gol atmak istedigini söyleyen Olawoyin, “Bir gol hedefim yok. Bir sayi belirlemedim ama her maç gol atmak istiyorum. Umarim bu attigim goller takimimin galibiyetine yarar. Çünkü sadece sizin kendi istatistiginiz olmus oluyor. Umarim hem gollerime devam ederim hem de goller takimimin galibiyetini saglar” seklinde konustu.

Kaynak: İHA