Baskan Bakkalcioglu 'Bizim Kizlar'A Basarilar Diledi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Lig’inde basariyla mücadele ederek grubunu lider olarak tamamlayan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi ve teknik heyeti 1’inci Gruba yükselme maçlari öncesinde Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Baskani ayni zamanda Belediye Baskan Yardimcisi Ali Sahinoglu, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcular Baskan Bakkalcioglu’nu makaminda ziyaret etti. Baskan Bakkalcioglu ile bir süre görüserek sohbet eden kulüp yöneticileri ve sporcular fikir alisverisinde bulundular. Ziyarette takim antrenörleri Baskan Bakkalcioglu’na 1. Lige yükselme maçlari öncesinde yaptiklari hazirliklar hakkinda bilgi verdi. Baskan Bakkalcioglu takima yükselme maçlarinda basarilar dileyerek “Grup maçlarini lider olarak tamamlayarak bizleri gururlandirdiniz. Ayni basariyi ilimizi ve ilçemizi basariyla temsil ederek 1. Lige yükselme maçlarinda da göstereceginize yürekten inaniyor, basarilar diliyorum. Yolunuz açik olsun.” dedi.

Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi Amasya’ya hareket ederek 11 Mart 2023 Cumartesi günü Amasya Spor Salonu’nda baslayacak olan yari final maçlari öncesinde hazirliklarini tamamlayacak.

Kaynak: İHA