Çameli Belediyespor Ilk Karsilasmada 3 Puani Hedefliyor

Denizli’de Çameli Belediyespor ilk karsilamasi olan Yenicekentspor maçinin hazirliklarini sürdürerek, 3 puani almanin hesaplarini yapiyor.



Denizli 1. Amatör Lig D Grubunda maçlar Cumartesi günü oynanacak karsilasmayla basliyor. Grupta mücadele edecek olan Çameli Belediyespor, lig hazirliklarina basladi.

Ilk karsilasmayi Yenicekentspor ile yapacak olan yesil beyazli ekip, 3 puanla baslamayi hedefliyor. Iyi bir baslangiç yapip moral depolamak isteyen Çameli Belediyespor, müsabakayi 12 Mart Pazar günü saat 14.00’de Çameli Stadyumunda oynayacak.

Sezonun ilk maçina davet

Çok iyi bir kadro olusturduklarini ifade eden Çameli Belediyespor Kulüp Baskani Idris Öz , ’’Teknik heyetimize ve futbolcularimiza güveniyorum ve bize lige iyi baslama ödülünü vereceklerine inaniyorum. Kendi sahamizda oynayacagimiz bu ilk maçta takimimiza sonuna kadar destek olalim moral verelim. Bu konuda oyuncularimiza ve teknik heyetimize güvenimiz tamdir. Hemserilerimizi ve taraftarlarimizi ve sporseverleri aileleri ile birlikte maça bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA