Baskan Yasar Sampiyonlari Agirladi

Sporun birçok bransinda ulusal ve uluslararasi müsabakalarda aldigi basarili sonuçlarla adindan söz ettiren Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, son olarak Kick Boks Türkiye Sampiyonasi’ndan da madalya ile döndü.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafindan düzenlenen sampiyonaya üç sporcu ile katilan Yenimahalle Belediyesi sporculari, sampiyonaya damga vurarak 1 altin ve 1 bronz madalyanin sahibi oldu.

Minikler, yildizlar, gençler ve büyükler kategorilerinde birçok ilden 8 bin sporcunun ter döktügü turnuvada, Yenimahalle’nin demir yumruklari Yasar Tug 81 kiloda Genç Erkek Lowkick kategorisinde Türkiye birinciligini ve Ceyda Pinar Sahin 48 kiloda Büyük Kadin Lowkick kategorisinde Türkiye üçüncülügünü kazandi.

"Sporcularimiz basaridan basariya kosuyor"

Türkiye sampiyonlugunu kazanarak altin madalyanin sahibi olan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü senkronize buz pateni Takimi ve kick boks sporcularini makaminda agirlayarak sporcularin sevincine ortak olan Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, "Yenimahalle Belediyesi olarak sporun her bransina destek veriyoruz. Çocuklarimiz ve gençlerimizin kötü aliskanliklardan uzak durup spora ve sanata yönelmesi amaciyla birbirinden farkli branslarda egitim veriyoruz. Çocuklarimizin genç yasta böylesine anlamli basarilar elde etmesi bizleri gururlandiriyor. Yenimahalle’de gençlerin basarisi için çalisiyoruz. Spor kulübümüz birçok bransta bünyesinde barindirdigi ve yetistirdigi sporcularla uluslararasi ve ulusal sampiyonalarda basaridan basariya kosuyor. Yenimahalle’de spora, kültüre ve sanata sundugumuz katki araliksiz sürecek" dedi.

Kaynak: İHA