Tatvan'da Depremzedeler Yararina 'Muaythai Gecesi' Düzenlenecek

Bitlis’in Tatvan ilçesinde depremzedeler yararina 3 ülkeden 108 sporcunun katilimiyla “Tek Yürek Muaythai Gecesi” düzenlenecek.

Türkiye Muaythai Federasyonu Dogu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu ve Burdayim Grubu isbirligi ile 12 Mart Pazar günü Tatvan Spor Salonunda düzenlenecek olan geceye Türkiye’nin yani sira Iran ve Azerbaycan’dan toplam 108 sporcu katilacak. Düzenlenecek gecenin tüm gelirleri ise depremzedelere bagislanacak. Düzenlenecek geceyle ilgili açiklamada bulunan Türkiye Muaythai Federasyonu Dogu Anadolu Bölge Yürütme Kurulu Baskani Bilal Adabag, Burdayim Grubu isbirligi ile düzenlenecek gecenin oldukça anlamli olacagini söyledi.

Herkesi hem geceye hem de organizasyona katki sunmaya davet eden Bilal Adabag, düzenlenecek anlamli organizasyon için emegi geçenlere tesekkürlerini ileterek, “Gün birlik olma günü. Bizlerde depremden etkilenen ailelerimiz için Burdayim Grubumuzla birlikte böyle anlamli bir gece planladik. Insallah 12 Mart Pazar günü düzenlenecek gecemizde Tatvan ilçemiz hem büyük bir organizasyona hem de bir o kadar anlamli bir geceye ev sahipligi yapacak. Organizasyonun sonunda tüm gelir depremzede ailelerimize bagislanacak. Bu vesile ile organizasyona katki sunacak herkese simdiden tesekkür ediyorum” diye konustu.

Burdayim Grubu temsilcisi ve ayni zamanda Muaythai Federasyonu Milli Takim Koordinatörü Ömer Ugur ise sporcularin bu kez ringde depremzedeler için ter dökecegini söyledi.

Organizasyona Türkiye ile birlikte Iran ve Azerbaycan’dan toplam 108 sporcunun katilacagini belirten Ugur, katki sunmak isteyen herkesi geceye beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA