Hakan Keles Açiklamasi 'Taraftarimiza 3 Puani Hediye Etmek Istiyoruz'

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda evinde oynayacagi Fatih Karagümrük maçinin hazirliklarina bugün yaptigi antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Hakan Keles, "Taraftarimiza 3 puani hediye etmek istiyoruz" dedi.

Giresunspor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hakan Keles gözetiminde gerçeklesen antrenman öncesinde isinma hareketleri ile baslayip kondisyon ve taktik çalismasiyla devam etti. Antrenman öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Keles, Konyaspor deplasmanindan beraberlikle dönmenin avantaj oldugunu, kendi sahalarinda ise galip gelmek istediklerini söyledi.

Keles yaptigi açiklamada, “Konyaspor karsisinda iyi bir savunma yapmamiz gerekiyordu ve iyi bir savunma oyunu ortaya koyarak gol yemedik ancak gol atma konusunda da problemler yasadik. Tam istedigimiz oyunu oynadik diyemeyiz ama deplasmanda kazanilan 1 puan her zaman avantajdir. Simdi önümüzde bir Fatih Karagümrükspor maçi var; seyircimizin destegiyle bu maçi kazanmak istiyoruz. Karagümrük, 8 maçtir maglup olmayan son zamanlarin formda olan takimi. Ancak biz de iç sahada iyi oynayan bir takimiz ve seyircimizin destegini de arkamiza aldigimizda galip gelecegimizi düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

"Maddi sikintilari asip, oyunculari tutmamiz gerekiyor"

Bu sezonki hedeflerinin ligde kalmak oldugunu da ifade eden Keles, “Buralara kolay gelmedik, Bir önceki sezon lig atladik, geçen sezon ligde kalmayi basardik. Bu sezonda tek hedefimiz ligde kalabilmek. Burada sadece takim olarak degil, taraftar ve sehir olarak da kenetlenmemiz gerekiyor. Yönetimin degismesiyle böyle bir hava olustu. Iç saha maçlarimiz çok bu açidan taraftarimizin inanilmaz destegine ihtiyacimiz var. Futbolcularimiz açisindan da elimizdeki futbolculari tutmamiz gerekiyor. Maddi olarak biraz problemler yasiyoruz. Bu konuda da sehrin destegine ihtiyacimiz var ve saglayacaklarini düsünüyorum. Dolaysiyla buralara zorluklarla geldik ve kolay kolay pes etmek istemiyoruz” dedi.



"Bursa’da yasananlar üzücü"

Bursaspor-Amedspor maçinda yasananlara da dikkat çeken Keles, sözlerini söyle tamamladi: “Bursaspor- Amedspor karsilasmasinda tribünlerde yasananlar üzüntü verici. Sporun kardeslik, dostluk çerçevesinde geçmesini istiyoruz. Bunlarin yasanmamasi gerekiyor. Tabiki bizler teknik direktörler olarak isimizi yapiyoruz. Bununla beraber bugün yöneticilerimizle beraber Vali ve Belediye Baskanimiza ziyarette bulunarak olumlu sonuçlar aldik."

Mejia: "Taraftara 3 puan hediye etmek istiyoruz"

Giresunspor’un orta saha oyuncusu Robert Mejia ise, taraftara 3 puan hediye etmek istediklerini belirterek, "Yönetim degisikligi ile beraber hepimiz morallendik. Bizim ilerleyip iyi sonuçlar alabilmemiz için elinden geleni yapiyorlar. Biz de bunun sonuçlarini sahaya yansitmaya çalisacagiz. Uzun süredir kazanamiyoruz ama bu hafta önemli bir maç var ve kazanmak için mücadele verecegiz. Taraftarimiz da artik bizden galibiyet bekliyor. Hepimiz 3 puani bekliyoruz ve taraftarimiza 3 puani hediye etmek istiyoruz. Iyi bir çikisin baslangici olacagina inaniyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA