Giresunspor Yönetiminden Vali Ünlü'ye Ve Baskan Senlikoglu'na Ziyaret

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’da, Kulüp Baskani Nahid Yamak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Hakan Keles ile birlikte önce Giresun Valisi Enver Ünlü’yü daha sonra da Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu’nu ziyaret etti.

Giresunspor Baskani Nahid Yamak ve beraberindeki heyet ilk olarak Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti. Valilik makaminda gerçeklesen ziyarette Yamak, Giresunspor’daki son gelismeler hakkinda Vali Ünlü’ye bilgiler verdi.

Gerçeklestirilen ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Vali Ünlü de kisa bir süre önce yapilan seçimli olaganüstü kongrede is basina gelen Yamak baskanligindaki yeni Giresunspor yönetimini tebrik edip görevlerinde basarilar diledi.

6 Subat tarihinde yasanan deprem afetinin ardindan Giresunspor’un gösterdigi dayanismaya deginen Vali Ünlü, “Yasadigimiz elim depremde örnek bir dayanisma sergileyen kulübümüze bölgeye yaptiklari yardim ve desteklerden dolayi ayrica tesekkür ediyorum. Bu vesile ile de Giresunspor’umuzun alt yapisindan yetisen Saruhan Bolat evladimiz basta olmak üzere afet neticesinde ebediyete irtihal eden tüm vatandaslarimiza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakinlarina ve sevenlerine sabir ve bassagligi diliyorum” dedi.



“Süper Lig’de yeni bir sayfa açacagimizi düsünüyorum”

Giresunspor Baskani Nahid Yamak beraberindeki heyetle birlikte valilik ziyaretinin ardindan Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu’nu makaminda ziyaret etti.

Baskan Senlikoglu, seçimli olaganüstü kongrede göreve seçilen Yamak ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayirli olsun’ dileklerini ileterek, “Elbette Giresunspor’umuz sehrimizin markasi. Bizler de imkanlarimiz ölçüsünde her zaman güzide kulübümüzün yaninda olduk, destegimiz artarak devam edecektir. Son haftalarda sanssiz sonuçlar alsak da bir galibiyetle Süper Lig’de yeni bir sayfa açacagimizi düsünüyorum” diye konustu.

Cuma günü Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak Fatih Karagümrük maçi öncesi her zamanki gibi belediye otobüslerinin ücretsiz olarak taraftarlari stada tasiyacagini kaydeden Baskan Senlikoglu, “Hem yeni yönetime hem de Giresunspor’umuza sonsuz basarilar diliyorum. Cuma günü tüm taraftarlarimizi tribünlere bekliyoruz. El ele vererek Süper Lige devam diyecegiz” seklinde konustu.

Yamak da desteklerinden dolayi Baskan Senlikoglu’na tesekkür ederek, “Sehrimizin ortak paydasi Giresunspor. Hep birlikte insallah bu sezonu basarili bir sekilde tamamlayacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA