Giresun Emniyet Müdürü Recep Güzelyazici, Taraftar Grubu Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Giresun Emniyet Müdürü Recep Güzelyazici, Polisevi’nde basin mensuplari ve taraftar grubu temsilcileriyle bir araya geldi.

Son haftalarda bazi futbol müsabakalarinda yasanan olaylara deginen Müdür Güzelyazici, statlarda bu tür olaylarin yasanmamasi adina taraftar gruplarinin daha dikkatli olmasi gerektigi yönünde tavsiyelerde bulundu.

Giresunspor’un sehrin en önemli markasi oldugunu dile getiren Güzelyazici, “Surada son 12 hafta kaldi. Bu takimin ligde kalmasi lazim. Bu takimin sehre verdigi çok sey var. Giresunspor bu sehrin markasidir. Hep beraber el birligiyle bu markaya leke getirmeden yürümemiz lazim. Bu takim insallah ayaga kalkar ve bu sene Süper Lig’de devam eder” dedi.

Statlarda siyasi olaylarin yasanmasina izin vermeyeceklerini belirten Güzelyazici, sunlari söyledi:

“Ülke bir seçim atmosferine girdi. Son bir haftadir ne oldugunu anlayamadik. Bu seçim islerini statlara sokmaya basladilar. Ülkeyi yönetecekler giderler, çikarlar vatandaslar gönlünden ne geçiyorsa karsiligini verir. Siyasetçiler siyasetini yapar. Bizim önceligimiz Giresunspor. Kalan 12 haftanin 7’sini içeride oynayacagiz. Gelen misafirler bas tacimiz. Siyaseti siyasetçiler yapsin. Bursa’daki, Izmir’deki ve Istanbul’daki gibi olaylara burada izin vermeyecegiz. Sizler de vermeyeceksiniz. Sizin duyarliliginizi görüyoruz. Ama birileri bunu yapmaya kalkisacaktir. Hem basindaki arkadaslarimizdan hem de taraftar gruplarimizdan bu duyarligini bekliyorum. Sakin ola bu süreçte takima ve sehre zarar verecek yaklasimlara girilmesin. Girenleri de siz baskilayacaksiniz. Orada siz tribün liderleri olarak sizin baskilamaniz lazim. Bu kayip sehrin kaybi olur. Bu süreci hep beraber el ele verip götürecegiz.”

Kaynak: İHA