Depremin Yaralarini Futbolla Sarmaya Çalisiyorlar

Kocaelispor, deprem bölgesinden sehre gelen depremzede çocuklar için Kocaelispor Futbol Okullari’nda ücretsiz altyapi egitimi veriyor. Depremzede çocuklarin tüm ihtiyaçlari Kocaelispor tarafindan karsilanirken, minik sporcular da yaralarini futbolla sarmak için ter döküyor.

Deprem felaketi sonrasi yaralarin sarilmasina destek olmaya çalisan Kocaelispor, bu kez futbol okullarinin kapisini depremzede çocuklara ücretsiz açti. Kocaelispor Altyapi Tesisleri’nde futbol okuluna katilan depremzede çocuklar için malzeme ve aidat talep edilmiyor. Kendi yas gruplarinda antrenmanlara çikan depremzede çocuklarin masraflarini Kocaelispor üstleniyor.

Ali Argun: “Çocuklarimizin mutlu oldugunu görmek bizim için de mutluluk verici”

Fikrin çikis serüvenini ve süreci anlatan Kocaelispor Futbol Okulu Koordinatörü Göksel Ali Argun, "Depremin ardindan bölgemizde ikamet eden ailelerin çocuklarina, Kocaelispor Kulübü olarak Baskan Engin Koyun ve yönetim kurulunun almis oldugu kararla futbol egitimi vermek istiyoruz. Dolayisiyla bu süreçte bize katilan, bizimle olan çocuklarimiz hafta sonu burada egitim aliyorlar ücretsiz bir sekilde. Çocuklarimizin mutlu oldugunu görmek bizim için de Kocaelispor adina da mutluluk verici. Sonuçta bütün çocuklari egitime, spora, futbola yönlendirmek de bizim görevimiz. Bir nebze de olsa çocuklarimizin acilarini biraz mutluluga çevirebiliyorsak bizim için son derece mutluluk verici bir olay. Bu süreç süresiz olarak devam edecek. Yönetimin almis oldugu karar da bu. Sonuçta bu bir egitimdir. Egitimin içerisinde Kocaelispor da buna her zaman destek olmustur" dedi.



Semih Öztorun: "Buraya geldigimde futbol oynamak istedim"

Adiyaman’in Besni ilçesinden gelen 13 yasindaki Semih Öztorun, "Adiyaman Besni’den geliyorum. Buraya geldigimde futbol oynamak istedim. Mutluyum, geldigimizde bu okula geldik ve Kocaelispor’da oynuyorum. Herkese tesekkür ederim" diye konustu.



Toprak Bakimli: "Kocaelispor’a geldim, çok yardimci oldular"

12 yasindaki Toprak Bakimli ise, "Hatay’dan geldim. Futbol oynamak istedim ve Kocaelispor’a geldim. Çok yardimci oldular. Kocaelispor’da mutluyum. Daha önce Hatay’da okul takiminda oynuyordum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA