Suluovasporlu Futbolcular Maça Madenci Bareti Ve Pankartla Çikti

Suluovasporlu futbolcular deprem felaketinde çok sayida insanin kurtarilmasini saglayan madenciler ve itfaiye ekiplerine yesil sahaya madenci baretiyle çikarak tesekkür etti.

Madencileri ve Suluova Belediyesi itfaiye ekiplerini maça davet eden futbolcular onlarla yan yana gelip “Deprem bölgesinde fedakarca çalisan madenci ve itfaiyecilerimize tesekkür ederiz” yazili pankartla sahaya çiktilar. Sonrada kahramanlari alkisladilar.

Suluovaspor 2021 Kulübü Baskani Yasar Serçe, “Gönüllü olarak afet bölgesindeki magdurlarin yardimina kosan, oradaki vatandaslarimiza yardim eli uzatan tüm madencilerimiz ile itfaiye ekibimizden Allah razi olsun” dedi.

Kendilerine plaket veren kulüp yöneticileri ve futbolculara tesekkür eden Suluova Belediyesi Itfaiye Müdürü Mehmet Özgan, “Deprem bölgesinde 9 gün görev yapip canlar kurtardik. Sonrasinda ilçemize döndük. Futbolcu kardeslerimizin pankartla maça çikmalari bizim adimiza onur verici” diye konustu.

Madenci Kerim Kaya da, formalarindaki siyah rengin kömür karasini temsil ettigi futbolcu kardeslerinin jestiyle gururlandiklarini söyledi.



Depremzedeler için saygi durusunda bunulan amatör küme maçinda Suluovaspor 2021 ile Merzifonspor 1-1 berabere kaldi.

Kaynak: İHA