Bozüyük Belediyesi Egitim Ve Spor Kulübü, Grubunu Lider Olarak Tamamladi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Ligi 10. gruptaki mücadelesini sürdüren Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Kadin Voleybol Takimi, ligin 14. haftasinda karsilastigi MFA Zonguldak DSI Voleybol’a 3-2 yenilmesine ragmen grubu lider olarak tamamlamayi basardi.

Bozüyük Yeni Kapali Spor Salonu’nda oynanan karsilasmayi Ilçe Kaymakami Adem Öztürk, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu ve esi Merih Bakkalcioglu, Bilecik Gençlik Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Findik, Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü teknik ekibi ve sporsever Bozüyüklüler ilgi ile izledi. Taraftarlar için Cumhuriyet Ilkokulu’nun önünden saat 13.00’ten itibaren ücretsiz ring seferleri düzenlendi.

Maç öncesinde depremde hayatini kaybedenlerin anisina 1 dakikalik saygi durusunda bulunulurken, saygi durusunun bitiminde seyirciler sahaya kirmizi karanfil atti. Daha sonra takimlar sahaya üzerinde ‘Geçmis olsun Türkiyem’ yazili büyük bir pankartla çikti. Heyecan dolu mücadelede ‘Bizim Kizlar’ 1. seti 25-12 önde tamamlarken, 2. seti 19-25 kaybetti. 3. seti 25-17 önde kapatan Bozüyük ekibi 4. 22-25 ve 5. seti de 9-15 kaybetti. Maçi MFA Zonguldak DSI Spor Voleybol Takimi 3-2 kazandi.

Maçin sonunda Kaymakam Öztürk, Belediye Baskani Bakkalcioglu ve beraberindekiler sahaya inerek, her iki takimi da tebrik ederek, grup maçlarini lider olarak tamamlayan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü’ne ve ikinci olan MFA Zonguldak DSI Voleybol’a yükselme maçlarinda basarilar dilediler.

Kaynak: İHA