Konyaspor Ile Giresunspor 4. Randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasinda oynanacak Konyaspor-Giresunspor müsabakasiyla birlikte iki takim ligdeki 4. randevularina çikacak. Geride kalan maçlarda Konya ekibinin 2-0’lik galibiyet üstünlügü bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasinda Konyaspor, Giresunspor’u agirlayacak. Yarin saat 16.00’da Konya Büyüksehir Belediye Stadyumu’nda baslayacak mücadelede hakem Erkan Özdamar düdük çalacak. Konyaspor geride kalan haftalar sonunda 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 maglubiyetle 27 puan toplarken, Giresunspor ise 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 maglubiyet alarak 21 puan elde etti. Müsabaka öncesinde Konya temsilcisi 8. sirada, Karadeniz ekibi ise 17. basamakta bulunuyor.

4. randevu

Konyaspor ile Giresunspor, bu mücadeleyle birlikte Süper Lig tarihinde 4. kez karsi karsiya gelecek. Aralarinda daha önce oynanan 3 maçta Konyaspor 2 kez sahadan galip ayrilirken, 1 maç da ise kazanan taraf çikmadi. Bu maçlarda Konyaspor 2 kez gol sevinci yasarken, Giresunspor golle tanisamadi. Iki takim Konya’da 1 kez karsi karsiya geldi. Geçen sezon oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 1-0’lik galibiyeti ile sona ermisti.

Konyaspor galibiyete hasret

Konyaspor, Süper Lig’de 8 maçtir kazanamiyor. Konya ekibi son olarak Ilhan Palut yönetiminde Kayserispor’u maglup etti. Palut’un ögrencileri bu maçin ardindan oynadigi 4 maçta 3 maglubiyet, 1 de maglubiyet aldi. Yesil-beyazlilar, Palut’un takimdan ayrilmasiyla göreve gelen Sirp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde ise çiktigi 4 maçta da galibiyet ve golle tanisamadi.

Erkan Özdamar 2 ay sonra düdük çalacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), ligin 16. haftasinda oynanan Sivasspor ile Galatasaray maçinda hakem hatasi tespit ettiklerini belirterek karsilasmanin VAR kayitlarini yayimlamisti. Bunun üzerine Merkez Hakem Kurulu (MHK) maçi yöneten Erkan Özdamar’a bir süre görev vermedi. Ligde son maçini 29 Aralik 2022’de yöneten Özdamar 2 aylik aradan sonra Konyaspor ile Giresunspor arasinda oynanacak karsilasmayla sahalara geri dönmüs olacak. Özdamar’in yardimciliklarini Hüseyin Aylak ve Ali Can Alp yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Melis Özçigdem olacak.

Erkan Özdamar’in son yönettigi Konyaspor müsabakasi ise 15 Mayis 2022 tarihinde oynanan ve yesil-beyazli takimin 3-1 galip geldigi Hatayspor maçiydi.

Kaynak: İHA