Depremzede Çocuklar Için Sahaya Oyuncak Atilacak

Izmit Belediyespor Kadin Basketbol Takimi ile Kirklareli Basket’in karsilasacagi maçta depremzede çocuklar için sahaya oyuncak atilacak.

Izmit Belediyesi, Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen çocuklarin morallerini düzeltebilmek ve dayanismayi arttirmak için "Haydi Maça, Oyuncaklar Sahaya" kampanyasini baslatti. Izmit Belediyespor Kadin Basketbol Takimi’nin bugün Atatürk Spor Salonu’nda Kirklareli Basket’i agirlayacagi maçta sahaya atilacak pelüs oyuncaklar depremden etkilenen çocuklara gönderilecek. Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet de tüm Izmitlileri pelüs oyuncaklariyla birlikte maça davet etti.

Depremzede çocuklara oyuncak kampanyasi

Baskan Hürriyet davet mesajinda, “Sevgili Izmitliler, Izmit Belediyespor Kadin Basketbol Takimimiz, Kirklareli ile karsi karsiya gelecek. Bu maçin güzel bir özelligi var. Depremlerden en çok etkilenenler çocuklarimizin yaralarini biraz daha hafifletmek için onlara oyuncak götürecegiz. Bütün halkimiz bu kampanyanin parçasi olsun istedik. Atatürk Kapali Spor Salonu’nda oynanacak maçin devre arasinda sahaya pelüs oyuncaklar atacagiz. Yaninizda pelüs oyuncaklari getirmeyi unutmayin. Bu sosyal sorumluluk projesi sonrasi oyuncaklari toplayarak sizin adiniza deprem bölgesindeki çocuklarimiza hediye edecegiz. Bütün Izmitlileri bu kampanyaya destek için maça bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA