Depremzede Çocugun Çizdigi Resim Trabzonspor'un Dikkatini Çekti, Bakasetas Imzali Forma Gönderdi

Adiyaman’da yüzyilin depremine ailesi ile birlikte yakalanan 9 yasindaki Nazim Yusuf Günes’in çizdigi resim sosyal medyada ilgi gördü. Yasadiklari çadira astigi resmin ardindan harekete geçen Trabzonspor Kulübü minik taraftara imzali forma hediye etti.

Asrin felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaras merkezli depreme Adiyaman’daki evinde yakalanan 9 yasindaki Nazim Yusuf Günes, ‘Trabzonspor’ ismi ile çizdigi resmi yasadiklari çadirin girisine asti. Depremden etkilenen minik taraftarin çizdigi resmin sosyal medyada paylasilmasinin ardindan Trabzonspor Kulübü harekete geçti. Bordo-mavili kulüp AFAD Trabzon personeli ve gönüller araciligiyla ulastigi minik taraftara isminin yazili oldugu 61 numarali futbolcularin imzasinin bulundugu Trabzonspor formasi ve boyunluk hediye etti. Minik taraftara ayrica video ile mesaj gönderen Trabzonspor’un basarili futbolcusu Anastasios Bakasetas, “Merhaba Nazim, seni çok seviyoruz” ifadelerini kullandi.

Trabzonspor Kulübü tarafindan AFAD Trabzon personeline gönderilen formasina kavusan minik taraftar ise Abdullah Avci’ya tesekkür ederek, bordo-mavili takimin basarili kalecisi Ugurcan Çakir’a seslendi. Trabzonspor maçini statta izlemek istedigini dile getiren 9 yasindaki Trabzonspor taraftari Nazim, “Ugurcan agabey seni çok seviyorum bana eldivenlerini hediye eder misin?” dedi.

Kaynak: İHA