Bilecik Edebali Stadyumu Yapim Sözlesmesi Imzalandi

Bilecik Edebali Stadyumu yapim sözlesmesi, yüklenici firma ile Bilecik Il Gençlik ve Spor Müdürlügü arasinda Bilecik Valiligi himayesinde imzalandi.

Sözlesmenin imzalanmasinin ardindan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, Bilecik Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir ve yüklenici firma yetkilileri insaatin yapilacagi alanda inceleme yaparak degerlendirmede bulundu.

173 milyon 323 bin 323 lira bedelle ihale edilen stadyum yapiminin Bilecik için oldukça önemli bir proje oldugunu belirten Vali Kizilkaya, “Proje süresinin 480 gün olarak belirlenmesine ragmen yüklenici firmadan daha erken bitirme sözü aldik. Nasipse seneye 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayramini Bilecik Edebali Stadyumunda kutlayacagiz. Proje tamamlandiginda örnek bir spor tesisi olarak içerisinde; dogal çim saha, toplamda 5 bin kisilik tribün, açik ve kapali iki tenis kortu, 8 antrenman salonu, 6 kulvar tartan atletizm pisti, sirikla atlama, disk, çekiç, gülle atma alanlariyla modern ve donanimli bir spor kompleksiyle hemserilerimize hizmet edecek. Memleketimize hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA