Nilüfer FSK'dan Gol Yagmuru

Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 22. hafta maçinda Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, rakibi Cankurtaran 1953’ü 5-0 gibi farkli bir skorla yenerek, üç hafta aradan sonra galip geldi.

Nilüfer Belediye FSK rakibi Cankurtaran 1953’ü kendi evinde Ibrahim Yazici Stadyumu’nda agirladi. Maçin 2. dakikasinda Nilüfer ekibi Mustafa Aköz’ün ayagindan buldugu golle 1-0 öne geçti. Maçtan sonra da baskili oyununu sürdüren mavi yesil beyazli futbolcular 14 dakikada Fatih, 30. dakikada ise Nihat Can’in ayagindan buldugu gollerle ilk yariyi 3-0 önde tamamladi.

Ikinci yariya Istanbul ekibi Cankurtaran 1953 etkili basladi.

Rakibin baskisina direnen ve saha paylasiminda hata yapmayan Nilüferli futbolcular 60. dakikadan sonra oyunun kontrolünü yeniden ele aldi. Kanat akinlariyla etkili olan ev sahibi ekip, ikinci yari oyuna giren Gökhan Aydas’in 76 ve 81. dakikalarda buldugu gollerle maçi 5-0 önde tamamladi. Nilüfer FSK bu galibiyetle puanini 35’e yükselterek, grubunda 6. siraya yükseldi. Nilüfer Belediye FSK, 23. hafta maçinda 2 Nisan Pazar günü kendi evinde Kullar 1975 Spor’u konuk edecek.

Kaynak: İHA