U18 Erkekler Basketbol Bölge Sampiyonasi Karaman'da Basladi

Karaman’da Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün ev sahipliginde baslayan U18 Erkekler Basketbol 4. Bölge Sampiyonasinin ilk maçinda Gaziantep Gençlik Gelisim, Kayseri Erciyes Kolejini 95-75 maglup etti.

Türkiye Basketbol Federasyonunun yurt içi faaliyet programi çerçevesinde düzenledigi U18 Erkekler 4. Bölge Sampiyonasinin Karaman etabi Gaziantep Gençlik Gelisim ile Kayseri Erciyes Koleji takimlari arasinda oynanan günün ilk karsilasmasi ile basladi.

Atatürk Spor Kompleksi Kazim Karabekir Spor Salonu’nda oynanan karsilasmada Gaziantep Gençlik Gelisim rakibi Kayseri Erciyes Kolejini 95-75 maglup etti. Basketbol severlerinde ilgi gösterdigi günün ikinci karsilasmasinda ise Kilis Gençlik ile Adana Seyhan Belediye takimlari karsi karsiya geldi. Parkede büyük heyecanin yasandigi müsabakada 146 sayi üreten Adana temsilci rakibi Kilis Gençlik’i 146-40 maglup ederek bir üst tur için avantaj elde etti. Kazim Karabekir Spor Salonu’nda 3 gün sürecek sampiyona, 30 Mart Persembe günü Erciyes Koleji - Kilis Gençlik ile Seyhan Belediye - Gaziantep Gençlik Gelisim takimlari arasinda oynanacak karsilasmalarin ardinda sona erecek.

Müsabakalar sonunda ilk 2’ye giren takimlar ise bir üst tur olan Anadolu Sampiyonasi’na katilmaya hak kazanacak.

Kaynak: İHA