Melikgazi Kayseri Basketbol 19. Kez Kaybetti

ING Kadinlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, bu sezon ligdeki 19. maglubiyetini aldi.

ING Kadinlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol, üst üste ikinci kez kaybetti. Ligde geride kalan 25. hafta sonunda oynadigi 6 galibiyet ve 19 maglubiyet alan sari kirmizililar, 31 puan topladi. 31 puanla 13. sirada yer alan Melikgazi Kayseri Basketbol, ligin son hafta karsilasmasinda Çankaya Üniversitesini konuk olacak.

Tarihinin en kötü sezonlarindan birini geçiren sari kirmizililar bu sezon Besiktas, Rize Belediyesi, Botas, Antalya Toroslar Basketbol (2) ve OGM Ormanspor’u maglup ederken, Hatay Büyüksehir Belediyespor (2), OGM Ormanspor, ÇBK İçel Yenisehir Belediyesi (2), Fenerbahçe (2), Botas, Emlak Konut (2), Bursa Uludag Basketbol (2), Nesibe Aydin (2), Galatasaray Çagdas Faktoring (2), Çankaya Üniversitesi, Besiktas ve Rize Belediyesi takimlarina ise maglup oldu.

Melikgazi Kayseri Basketbol, Hatay Büyüksehir Belediyespor (2), ÇBK İçel Yenisehir Belediyesi (2), Fenerbahçe (2), Emlak Konut (2), Bursa Uludag Basketbol (2), Nesibe Aydin (2) ve Galatasaray Çagdas Faktoring (2) takimlarina her iki maçta da kaybetti.

Kaynak: İHA