Hakan Keles Açiklamasi 'Taraftarimiza Galibiyet Armagan Etmek Istiyoruz'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Corendon Alanyaspor ile oynayacaklari maçla ilgili, "Taraftarimiza galibiyet armagan etmek istiyoruz" dedi.

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasinda evinde oynayacagi Corendon Alanyaspor maçinin hazirliklarina bugün yaptigi antrenmanla devam etti. Giresunspor Çotanak Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Hakan Keles yönetiminde gerçeklesen antrenman isinma hareketleri ile baslayip kondisyon ve taktik çalismasiyla devam etti. Antrenmanin basina kapali son bölümünde ise taktik çalismasi gerçeklestirildi.

Antrenman öncesinde basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Keles,

"Milli takima giden oyuncularimiz vardi. Onlardan eksik çalistik, simdi takimlarina dönüyorlar. Sakat oyuncularimiz vardi, onlar iyilestiler. Bu arayi iyi degerlendirmeye çalistik. Eksiklerimiz vardi ama altyapidan oyuncularimizla takviyeler yaptik. Lige verilen ara performans yakalayan takimlar için bir dezavantaj olurken, düsüste olan takimlar için de çalisip toparlanmalari açisindan bir firsat oluyor. Bizim de böyle bir araya ihtiyacimiz vardi, iyi degerlendirdigimizi düsünüyorum. Hedefimiz önümüzdeki Alanya maçinda çalistiklarimizin sonucunu almaktir” diye konustu.



“Her oyuncuya ihtiyacimiz var ama, gitmek isteyeni tutmayiz”

Giresunspor’un orta saha oyuncusu Jorman Campuzano’ya yapilan transfer teklifleriyle ilgili de açiklamalarda bulunan Keles, ”Campuzano su anda bizim oyuncumuz ancak teklifler oldugu dogru. Sartlar olustugunda, oyuncumuz gitmek istediginde, kulübümüz bunu degerlendirir. Biz geldigimiz günden beri burada kalmak istemeyen, hiçbir oyuncumuzu tutmadik, bu konuda da düsüncemiz bu yöndedir. Fakat bizim her oyuncuya ihtiyacimiz var ve hiçbir oyuncuyu kaybetmek istemiyoruz. Çünkü transferimiz kapali ve önümüzde çok zorlu maçlar var. Dedigim gibi oyuncu gitmek istemedigi sürece biz sezon sonuna kadar çalismak istiyoruz” açiklamasinda bulundu..

Taraftara destek çagrisinda bulundu

Taraftara destek çagrisinda da bulunan Keles, “Bizim için çok önemli kazanmamiz gereken bir maçi evimizde oynayacagiz. Bunun seyirci avantajini kullanmak istiyoruz. Taraftarimiza bu açidan ihtiyacimiz var. Taraftarimizin da bu yönde destegini esirgemeyecegini biliyorum ve bu hafta stadi dolduracaklarini duyuyorum. Geçen sahamizda oynadigimiz Fatih Karagümrük maçinda taraftarimiza galibiyet armagan etmek istiyorduk ama kazanamadik. Bu haftaki maçi kazanacagimizi düsünüyorum. Insallah taraftarimizi da yanimizda görmek istiyoruz ve beraber basaririz” seklinde konustu.



“Takimi ligde tutmak istiyoruz”

Önceliklerinin Giresunspor’u ligde tutmak oldugunu ifade eden sag kanat oyuncusu Sergio ise, “Alanyaspor maçi zor olacak, çünkü 9 haftadir kazanamiyoruz. Artik kazanmak istiyoruz ve kazanmak için çok çalisiyoruz, emek harciyoruz ve artik bunlarin karsiligini almak istiyoruz. Yönetimin degismesiyle beraber takimda moral ve motivasyon da iyi olmaya basladi.

Bu moral ve motivasyonla takim olarak kazanma arzusu içerisindeyiz. Önceligimiz takimi ligde tutmak ve bunun için çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA