Giresunspor 9 Maçlik Galibiyet Özlemini Bitirmek Istiyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’da, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Hidimoglu, pazar günü Alanyaspor ile Çotanak Spor Kompleksi’nde oynayacaklari karsilasmayi taraftar destegiyle kazanip, 9 maçlik galibiyet özlemini dindirmek ve önlerine yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Takim olarak Alanyaspor karsilasmasina çok iyi hazirlandiklarini ifade eden Hidimoglu, yaptigi açiklamada, “Süper Lig’de 26. Haftayi maç yapmadan bay geçtik. Ardindan lige bir hafta da milli maç arasi verildi.

Iki haftalik ara, Alanyaspor karsilasmasina en iyi sekilde hazirlanmamiz için bizim açimizdan firsat oldu. Artik bu zorlu maçin son rötuslarini yapiyoruz. Takimimizda moraller yerinde. Oyuncularimizin antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnunuz. Tek hedefimiz galibiyet. Oyuncularimiza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Alanyaspor karsilasmasini taraftar destegiyle kazanip, Süper Lig’deki 9 maçlik galibiyet özlemine son vermek ve önümüze yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Tüm taraftarlarimizi bu kritik 90 dakikada Giresunspor’a destege bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA