Hakeme Hakarete Baslayan Gerilimin Ardindan Yesil Saha Ringe Döndü

TFF U19 Elit B Ligi 2. Grup 18. haftasinda Denizlispor, sahasinda agirladigi Gençlerbirligi ile 2-2 berabere kaldi. Maçin bitis düdügüyle birlikte konuk ekibin hakeme yagdirdigi hakaretlerin ardindan saha bir anda boks ringine döndü.

TFF U19 Elit B Ligi 2. Grup 18. haftasinda Dogan Seyfi Atli Stadi’nda oynanan Denizlispor - Gençlerbirligi maçi 2-2’lik sonuçla tamamlandi. Her iki takim açisindan da büyük önem tasiyan karsilasmanin ilk yarisi Gençlerbirligi’nin 0-2’lik üstünlügü ile sona erdi. Denizlispor’un 82. dakikada attigi gol ile farkin bire inmesi nedeniyle kirmizi siyahli takimin gerek teknik heyet ve futbolcularindan gerekse tribünde maçi izleyen yöneticilerinden hakem heyetine küfürlü itirazlar basladi.

Maçin orta hakemi Ahmet Beysüngü küfür ettigi gerekçesiyle tribünde maçi izleyen Gençlerbirligi yöneticisi hakkinda emniyet güçlerine sikayetçi oldugunu söyledi.

Denizlispor’un 89. dakikada attigi gol ile maçin 2-2 olmasinin ardindan 10 dakikalik uzatma oynandi. Maçin bitis düdügü ile saha bir anda karisirken tribünde de maçi izleyen yönetici ve taraftarlar arasinda tartismalar yasandi.

Saha içinde yedek oyuncu, antrenör ve futbolcularin kavgalarini araya giren emniyet güçleri ve yöneticiler engellemeye çalistilar. Bir süre daha devam eden tartisma ve kavgalar emniyet güçlerinin araya girmesi ile sona erdi. Hakem heyeti maç sonunda Denizlispor’dan 3 futbolcuya Gençlerbirligi’nden ise 4 futbolcu ile 1 antrenöre kirmizi kart gösterdi.

Kaynak: İHA