Giresunspor Taraftar Destegiyle Kazanmak Istiyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, Kulüp Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz, pazar günü Çotanak Spor Kompleksinde Corendon Alanyaspor ile çok zorlu bir maça çikacaklarini söyledi.

Iç saha avantaji ve taraftar destegiyle rakiplerini yenmek istediklerini ifade eden Ekiz, yaptigi açiklamada, “Alanyaspor maçiyla önümüze yeni bir sayfa açmak niyetindeyiz. Yesil beyaz renklere sevdali Giresunspor asigi tüm taraftarlarimizi tribünlerde destege davet ediyoruz. Giresun sehrinin uzun yillar sonra elde ettigi Süper Lig heyecanini devamli kilmak amacindayiz. Giresunspor’un taraftarlarinin destegine her zamankinden daha fazla ihtiyacinin oldugu bu önemli karsilasmada herkesi takimimizla tek yürek halinde mücadelemize ortak olmaya davet ediyoruz. Mutlak galibiyet parolasiyla çikacagimiz Alanyaspor karsilasmasini iç saha avantajimiz ve taraftar destegimizle kazanip, 9 maçlik 3 puan özlemimize son vermek hedefindeyiz” diye konustu.

Ekiz, Alanyaspor maçinin hazirliklarini teknik direktör Hakan Keles yönetiminde Giresunspor Tesislerinde sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA