Mentese'nin Sultanlari 2. Lig Yolunda

Mentese Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, hafta sonu Fethiye Kadin Voleybol Kulübü ile Dalaman Belediyespor Kadin Voleybol Takimini yenerek ikinci lig yolunda önemli bir engeli asti.

Fethiye Kadin Voleybol Kulübünü 3 -2, Dalaman Belediyespor Kadin Voleybol Takimini 3-1’lik setlerle geçen Mentese Belediyespor Kadin Voleybol Takimi’ni Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs ve ailesi yalniz birakmadi. Baskan Gümüs maçlari tribünlerden izleyerek karsilasma boyunca destek verdi.

2022 - 2023 Voleybol Sezonu Bölgesel Lig Grubunda Mentese rüzgari esiyor. Kadinlar Voleybol Grubunda hafta sonu çiktigi iki karsilasmadan da galip ayrilan Mentese Belediyespor Kadin Voleybol Takimi aldigi galibiyetler ile çok önemli iki engeli astilar.

Müsabakalarda takimi yalniz birakmayan Mentese Belediye Belediye Baskani Bahattin Gümüs ise her iki maçi ailesi ile birlikte izleyerek, karsilasma sonunda kizlari tebrik etti.

Baskan Gümüs voleybol müsabakalari sonunda yaptigi açiklamada; “Kizlarimiz çiktiklari her iki karsilasmadan da galip ayrilarak bizleri mutlu ettiler. Elde ettikleri galibiyetler çok degerli. Kizlarimiz bu galibiyetler ile kadinlarin, kizlarin ne kadar güçlü olduklarini herkese gösterdiler. Hepsini tek tek kutluyorum. Takimimizin hocasini ve kizlarimizin ailelerini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde grup maçlarinda Mugla ilini temsil edecek olan kizlarimiza basarilar diliyorum.” dedi.

Bölgesel Lig Müsabakasinda Mentese Belediyespor Kadin Voleybol Takimi’nin bir diger rakibi Mugla Köycegiz Akademispor ise karsilasmaya çikmayarak hükmen maglup sayildi.

Kaynak: İHA