Kadin Voleybol Ligi'nde Sampiyon Manavgat Belediyespor

Manavgat Belediyesi Kadin Voleybol takimi, Antalya Bölgesel Kadin Voleybol Ligi Grup maçlarinda rakibi Antalya Simsekspor Klübü’nü 3-0 yenerek sampiyon oldu.

Antalya’da yapilan müsabakada Manavgat Belediyespor’lu voleybolcular, kiran kirana mücadele etti. 3 set halinde oynanan müsabakada, Manavgat Belediyesi Kadin Voleybol takimi, setlerin hepsinden galip geldi. Sampiyon voleybolcular, 15 Nisan 2023 tarihinde Türkiye Voleybol Federasyonu tarafindan belirlenecek olan final grubunda yer alacak. Final grubunda ise bölge ve grup sampiyonlari yer alacak. Manavgat Belediyesi Kadin Voleybol takimi, final grubunda da sampiyon olmasi halinde Türkiye Voleybol Federasyonu 2’nci Ligi’nde mücadele ederek Manavgat’i temsil edecek. Kadin Voleybol Takimi antrenörü Ismet Deniz, sampiyonlugun en büyük mimarinin kendilerine her zaman destek veren Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen oldugunu söyledi.

Baskan Sükrü Sözen, Manavgat Belediyesi çatisi altinda sportif faaliyet gösteren birçok gencin kente sampiyonluk alarak geldigini ifade etti.

Baskan Sükrü Sözen, “Gençlerimizin sporla ilgilenmesi ve bu müsabakalardan sampiyon olarak kentimize gelmesi bizleri gururlandiriyor. Futbol, voleybol, basketbol ve güres basta olmak üzere tüm branslarda Manavgat Belediyesi kürsüdeki yerini aliyor. Kadin Voleybol takimimizi yürekten kutluyorum. Tüm sporcularimiza basarilar diliyorum. Sampiyonlugun oldugu her yerde Manavgat Belediyesi de olmaya devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA