Yenimahalle Yeni Sporcularini Bekliyor

Bes yildizli spor tesislerinde çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen spor egitimleri ile adindan söz ettiren Ankara Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi, yeni üyelerine kapilarini açiyor.

Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi’nde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, bale, jimnastik, yüzme, tekvando, Kick boks, masa tenisi, tenis, buz pateni, oryantiring, muay thai, boks, bilardo branslarinda egitimler veriliyor.

Yasar: "Çocuklari spora tesvik etmeliyiz"

Yenimahalle’de spora ve sporcuya çok önem verdiklerini kaydeden Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Spor branslari çocuklarin fiziksel ve ruhsal gelisimine büyük katki sagliyor. Bu nedenle Yenimahalle’de spora çok büyük yatirim yapiyoruz. Çocuklari spora tesvik etmek için biz üzerimize düseni yapiyoruz, yapmaya da devam edecegiz. Çocuklarimiza firsat vererek içindeki basarili sporcuyu Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi’nde kesfedebilirsiniz” dedi.



Spor Akademisi’nde kayitlar devam ediyor

Ankara’nin en donanimli spor merkezlerine sahip olan Yenimahalle’de binlerce sporcu yetisiyor. Spora ve sporcuya yatirim yapan Yenimahalle Belediyesi, her yil akademiye gelen genç yetenekleri kesfederek spor camiasina yeni sporcular kazandiriyor. Yenimahalle sakinlerinin yogun ilgi gösterdigi spor akademisine çocuklar ve gençler, belediyenin internet sitesi üzerinden veya 344 88 86 numarali telefondan kayit yaptirabiliyor.

Kaynak: İHA