Emrullah Ekiz Açiklamasi 'Herkesin Ilgisine Ve Destegine Talibiz'

Giresunspor Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz, kulübe destek saglamak amaciyla altin, gümüs, bronz ve çotanak kartlarinin satisa çiktigini söyledi.

’Giresunspor’un Gelecegi Için Hedef 2828 Yeni Üye’ kampanyasina iliskin üyelik sisteminin detaylarini kamuoyu ile paylasan Giresunspor Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz, yesil beyazli kulübe gelir getirici projeler üzerinde çalistiklarini ve bunun ilkinin ’Hedef 2828 Yeni Üye’ oldugunu vurgulayarak, bu projeye bagli olarak yeni içerikler ürettiklerini kaydetti.

Giresunspor üyeligini dört sinifa ayirdiklarinin altini çizen Ekiz, "Içeride ve disarida hem maddi hem de manevi olarak mücadele verirken, bir yandan da kaynak üretme çabasindayiz. Bu baglamda altin, gümüs, bronz ve çotanak kartlariyla kulübümüze ekstra kazanç saglamayi hedefliyoruz. Giresunspor ailesi her zaman büyüktür. Giresun isterse her sey mümkün. Yeter ki istesin. Ilginize talibiz, çünkü biz Süper Lig’deyiz. Altin Çotanak kart 250 bin TL, Gümüs Çotanak Kart 100 bin TL, Bronz Çotanak Kart 50 bin TL, Çotanak Kart ise 15 bin TL’den satisa çikti. Altin, gümüs ve bronz çotanak kartlarimiz 28 adetle sinirli. Bu kartlarin hepsini satmamiz halinde 11 milyon 200 TL gelir elde etmis olacagiz. Çotanak Kart ise 128 adet. Buradan da 1 milyon 920 bin TL gelir elde etmeyi düsünüyoruz. Birlikten kuvvet dogar ilkesiyle hareket ediyoruz. Giresunspor herkes için degerli olmali, herkesin destegini arkasina almali. Bunun için de bu projemizi herkes için firsat olarak görüyoruz" diye konustu.



"Bir galibiyetle geçmise sünger çekecegiz"

Alanyaspor maçi hakkinda da konusan Emrullah Ekiz, "Takimimiz gayet iyi hazirlaniyor. Hafta sonu Orduspor ile oynadigimiz hazirlik maçini 4-1 kazandik. Moral ve motivasyonlar yerinde. Insallah Alanyaspor maçindan alacagimiz bir galibiyetle geçmise sünger çekecegiz ve hizla üst siralara yükselecegiz. Buna inancimiz tam" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA