Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Önemli Bir Maçtan 3 Puanla Ayrildik'

Samsunspor Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, Altinordu galibiyetinin ardindan, önemli bir maçtan 3 puanla ayrildiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasinda Samsunspor, konuk ettigi Altinordu’yu 2-0 maglup ederek liderligini sürdürdü. Maçin ardindan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Kazandiklari için mutlu olduklarinin altini çizen Eroglu, rakiplerinin puan kaybini beklediklerini ifade etti.



“Önemli bir maçtan 3 puanla ayrildik”

Çok kritik bir esigi de kayipsiz geçtiklerinin altini çizen Hüseyin Eroglu, “Önemli bir maçtan 3 puanla ayrildik. Hafta ilerledikçe her rakip zorlasiyor. Takim savunmasini iyi yapiyoruz. Bugün ilk yarida çok üretken bir oyun oynayamadik. Bu da rakiplerin savunmada fazla kisiyle olmasiyla alakali. Ikinci yari hamlelerle oyunun ritmini lehimize çevirdik. Penaltidan 1-0 öne geçtik. Öne geçince farki arttirabilirdik. 2-0 kazandik. Maçlar kolay geçmiyor. Hücum yapmaya çalisan bir takimiz. Takim savunmasinda da gayet iyiyiz. 5 maçtir kalemizde gol görmüyoruz. Iyi bir galibiyet elde ettik. Oyuncularimizi kutluyorum. Mart ayindaki 5 maçimizi da kazandik. Galibiyetimizi bizim için fedakarlik yapan, baskanimiza armagan ediyoruz. Samsun için ilk günden verdigimiz sözü tutmak istiyoruz. Sezon sonu insallah hedefe ulasacagiz” dedi.

Kaynak: İHA