Hasan Özer Açiklamasi 'Aleyhimize Verilen Penalti Ucuz Bir Penaltiydi'

SAMSUN – Altinordu Teknik Direktörü Hasan Özer, Samsunspor maçinin ardindan, “Aleyhimize verilen penalti ucuz bir penaltiydi” dedi.

Samsunspor deplasmanindan 2-0’lik maglubiyetle ayrilan Altinordu’da Teknik Direktör Hasan Özer, maç sonu basin toplantisinda karsilasmayi degerlendirdi. Yenildikleri için mutsuz olduklarini ifade eden Özer, ates hattindan uzaklasmak için var güçleriyle çalisacaklarini dile getirdi.

"Aleyhimize verilen penalti, ucuz bir penaltiydi”

Yenildikleri için üzgün olduklarinin altini çizen Hasan Özer, “2 takim açisindan da önemli bir maçti. Biz ligde kalmaya, Samsunspor sampiyonluga oynuyor. Geçen hafta 3 puan almistik. Samsunspor çok zor bir rakip. Ilk yari çok iyi oynadik. Bayagi yorulduk ama pozisyon da bulduk. Ikinci yarida Emircan’in çikmasi bizi sikintiya soktu. Ikinci devrenin basinda gol bulabilirdik. Gol yiyene kadar çok fazla pozisyon vermiyorduk. Penaltidan sonra risk almaya basladik. Oyunun sonunda da çift forvete dönünce, rakibe birkaç pozisyon verdik. Maglup olduk. Iyi bir mücadele verdik. Samsunspor’a bundan sonraki maçlarinda basarilar diliyorum. Hafta içi Denizlispor ile çok önemli bir maçimiz var. O maçi kazanip, tehlike hattindan uzaklasmak istiyoruz. Bu maçta aleyhimize verilen penaltinin ucuz bir penalti oldugunu düsünüyorum. Arda Kardesler, oyuncumuzun rakibi gögüsle itildigini söyledi.

Hakemin kararina saygi duyuyoruz ama penalti pozisyonu bizim için kirilma aniydi. Bundan sonraki maçlara bakacagiz. Bu ligde kalmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA