Genç Horozlar U16'da Fethiye'yi Misafir Edecek

TFF Gelisim U16 Elit B Ligi 5. Grup 18. haftasinda Servergazi Stadi’nda Fethiyespor ile karsilasacak olan Denizlispor U16 takimi, bu maçin hazirliklarini galibiyet parolasi ile sürdürüyor.

Dogan Demircioglu Stadi’nda Teknik Sorumlu Mahmut Ayhan nezaretinde yapilan antrenmanlarla Fethiyespor maçina hazirlanan genç horozlarda tek hedef 3 puan oldu. Ligde oynamis oldugu 17 maç sonunda 8 galibiyet, 3 beraberlik, 6 yenilgi alan yesil siyahlilar, kendi sahalarinda oynayacaklari karsilasmadan galibiyet ile ayrilarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Mahmut Ayhan: “Hazirliklarimiz son hiz devam ediyor”

Karsilasmayi degerlendiren Teknik Sorumlu Mahmut Ayhan, takimina güvendigini ve çalismalarin gayet iyi gittigini belirterek, “Hazirliklarimiz son hiz devam ediyor. Bu hafta Fethiyespor ile oynayacagiz. Ondan sonra Bodrum ardindan Antalya ve Alanya ile oynayacagiz. Son 3 hafta oyuncularin gelisiminin ne düzeyde oldugunu görmemiz açisindan önemli. Çünkü ligin üstündeki 3 takimla art arda oynayacagiz. Maçlardan beklentilerimiz ilk maçta neyse hala ayni. Çocuklarin gelisiminin arttigi, özelliklerinin gelistigi, eksikliklerinin giderildigi maçlar olmasi tek beklentimiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA