Hentbolda Sampiyonlar Belli Oldu

Aydin’da düzenlenen Okullar Arasi Hentbol Yildiz Erkek-Kiz Il müsabakalari tamamlanirken, sampiyon takimlar Denizli’deki grup müsabakalarinda Aydin’i temsil edecek.



Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Okul Sporlari faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen Okullar Arasi Hentbol Yildiz Erkek - Kiz Il müsabakalarinin final maçina Aydin Lisesi Spor Salonu ev sahipligi yapti. Oldukça çekismeli geçen müsabakalara seyirciler ve arkadaslarini desteklemeye gelen ögrenciler katilim sagladi. Heyecanin bir an bile eksik olmadigi karsilasmalarin sonunda Okullar Arasi Hentbol Yildiz Kizlar ve Erkekler dereceye giren takimlar belli oldu. Erkekler kategorisinde Gazipasa Ortaokulu 1’inci olurken, Nazilli Sehitleri Ortaokulu 1’inci, Nesetiye Ortaokulu ise üçüncü oldu. Kizlarda dereceye giren takimlarda da Müserref Gündogdu Ortaokulu 1’inci, Nesetiye Ortaokulu ikinci, Basçayir Ortaokulu üçüncü oldu.

Müsabakalarin ardindan düzenlenen ödül töreniyle basari elde eden takimlara madalya ve basari belgeleri Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Okul Sporlari Sube Müdürü ve Spor Temsilcileri tarafindan takdim edildi. Hentbolun sampiyonlari 27-30 Nisanda Denizli’de yapilacak olan grup müsabakalarinda Aydini temsil edecekler.

Kaynak: İHA