Basketbol U16 Kadinlar Bölge Sampiyonasi, Karaman'da Basladi

Kirmizi Grupta Basketbol U16 Kadinlar 4. Bölge Sampiyonasi, Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nün ev sahipliginde basladi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yurt içi faaliyet programi çerçevesinde düzenledigi U16 Kadinlar 4. Bölge Sampiyonasi, 6 kulüp takiminin katilimi ile Karaman’da basladi.

Atatürk Spor Kompleksi Kazim Karabekir Spor Salonu’nda oynanan günün ilk karsilasmasinda Kayseri Talas Bahçelievler ile Adana BSB takimlari karsi karsiya geldi. Karamanli basketbolseverlerin de yogun ilgi gösterdigi mücadele Adana BSB’nin 61-28’lik galibiyeti ile sona erdi. 21-23 Mart tarihlerinde A ve B grubunda Adana BSB., Konya Delta Spor, Nevsehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü, Konyaspor, İçel Gençlerbirligi ve Kayseri Talas Bahçelievler olmak üzere toplam 6 takimin mücadele edecegi sampiyona 23 Mart Persembe günü oynanacak son gün karsilasmalarin ardindan tamamlanacak. Sampiyona sonunda grup birincisi olan takimlar ise bir üst tura yükselerek Türkiye sampiyonasi mücadelesini sürdürecek.

Kaynak: İHA