Yari Finalde Bozüyük Belediyesi Egitim Spor Mehmet Erdem Marmara Akademi'yi 3-2 Yendi

Yogun gayretleri ve basarili performanslariyla adim adim 1. Lige ilerleyen Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi yari final müsabakalarinda karsilastigi Mehmet Erdem Marmara Akademi Voleybol Takimi’ni 3-2 yendi.

1.Lige yükselme mücadelesini Amasya 3. Grubunda sürdüren Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi Amasya Spor Salonu’nda grubunun ikinci maçinda Mehmet Erdem Marmara Akademi Voleybol Takimi ile karsilasti. 5 set halinde oynanan heyecanli maçta mücadelesini basariyla sürdüren “Bizim Kizlar” ilk seti 25-9’luk bir skorla kazanirken 2. Seti 21-25’lik bir skorla kaybetti. 3. Seti 25-20’lik bir skorla kazanan “Bizim Kizlar” 4. Seti 19-25’lik bir skorla kaybetti. Son olarak oynanan 5. Seti de 15-7’lik bir skorla kazanan “Bizim Kizlar” maçi 3-2’lik bir skorla kazanmayi basardi.

“Bizim Kizlar” grubunun 3. ve son müsabakasini Pazartesi günü saat 17:30’da Sultan Spor Voleybol Takimi ile oynayacak. Voleybolseverler Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi’nin yari final müsabakalarini Bozüyük Belediyesi’nin resmi youtube ve facebook hesabindan canli olarak izleyebilirler.

Kaynak: İHA