Sakaryaspor - Bodrumspor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasinda Sakaryaspor, konuk ettigi Bodrumspor’u 2-1 maglup etti. Maçin ardindan iki takim teknik direktörü düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda karsilastigi Bodrumspor’u 2-1 maglup etti. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda konusan Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Bizim için tabii üzüntülü bir maç oldu. Maglubiyetle bitti ama özellikle 11’i 11 kötü oynadigimiz ama 10 kisi kaldiktan sonra çok daha iyi oynadigimiz bir karsilasma oldu. Maalesef sonunu iyi getiremedik. Özellikle on kisi kaldiktan sonra oyuncularim çok iyi mücadele ettiler. Gerçek oyunumuzu sahaya sürdük diyebilirim ama maalesef yetmedi. Yarim pozisyon vermeden gol yedik. Maglup ayrildik dogrularimiz var, dogrularimizi yanimiza alip yolumuza devam edecegiz” dedi.



“Burada birinci derecede kabahatli benim”

Karsilasmayi degerlendiren Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taskin, “Oyuna çok iyi basladik. Zor bir maç olacagini daha önce de konusmustuk. 6 puanlik bir maçti mutlaka galip gelmemiz gerekiyordu ki zirvedeki mücadelemiz devam etsin. Tabii bundan sonraki süreçte bütün maçlar çok zor olacak. Kolay hiçbir maç yok. Ilk devrede gerçekten oyunu domine eden, golü bulan, çok iyi mücadele eden, iyi pas yapan bir takimimiz vardi. Hareketsiz gördügümüz iki tane oyuncumuzu oyundan aldik. Ama burada gördük ki dogru seyler yapmamisiz. Burada birinci derecede kabahatli benim. Ikinci devredeki oyun hiç arzu ettigim gibi çikmadi. Rakibimizin frikikten golü bulmasiyla panik yaptik. Aslinda bizim seviyemizdeki takimlarin daha böyle olgun oynamasi gerekiyor. Tabii burada rakibin kapanmasi da coskulu oynamasi, ikinci devredeki oyunu da ilk devredeki oyunu gibi degildi. Bu da bizi etkiledi. Neticesinde geçen hafta çok iyi bir mücadele ederek maç kaybettik. Ama bu hafta da ilk yaridaki oyun tamam ama ikinci yaridaki oyunu ben de kabul etmiyorum. Insallah oyumuzu da daha çok gelistirerek önümüze bakmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA