Lider Aliagaspor FK, Çesme Belediyespor Maçina Hazirlaniyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 10. Grup’ta Yunus Emre Belediyespor’un puan kaybetmesiyle birlikte liderlik koltuguna oturan Aliagaspor FK, 22 Mart Çarsamba saat 14.00’te Aliaga Atatürk Stadi’nda oynayacagi Çesme Belediyespor maçi için ilk antrenmanini gerçeklestirdi.

BAL 10. Grup’ta mücadele eden Aliagaspor FK, Çesme Belediyespor maçi hazirliklarina basladi.

Karsilasmanin sampiyonlugu yakindan ilgilendirdigini belirten Teknik Sorumlu Hakan Sapçi, “Karsilasma hafta içi oynanacak ve taraftar destegi bizim için çok önemli. Sampiyonluk yolunda tüm Aliagalilari tribünlere davet ediyorum” dedi.

Aliaga Atatürk Stadi’nda Teknik Sorumlu Hakan Sapçi yönetiminde gerçeklestirilen antrenman açma, germe ve isinma hareketlerinin ardindan pas çalismasiyla devam etti. Yaklasik bir buçuk saat süren antrenman taktik çalismayla son buldu. Hakan Sapçi, zirveyi yakindan ilgilendiren karsilasma öncesi oyunculariyla yakindan ilgileniyor. Ligin 20.haftasindan oynanacak mücadele öncesi Aliagaspor FK 42 puanla birinci, Yunus Emre Belediye Spor 41 puanla ikinci, Çesme Belediyespor ise 35 puanla üçüncü sirada yer aliyor.

Kaynak: İHA