Karaman'da Depremzede Çocuklar Için Oyuncak Kampanyasi Baslatildi

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli Gençlik Merkezi depremzede çocuklar için ‘Mutluluga Bir Oyuncak da Sen Ver’ kampanyasini baslatti.

Depremin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amaciyla baslatilan kampanyada toplanan oyuncaklar, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafindan GSB Karaman Yurtlarinda misafir edilen ve Karaman’a gelen depremzede çocuklara dagitilacak.

“Kampanyamiza destek bekliyoruz”

Baslattiklari kampanya hakkinda bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Sabettin Gezen, Karaman Gençlik Merkezi olarak deprem bölgesinden gelen küçük kardeslerimizin yüzlerinde bir parçada biz mutluluk olusturabilir miyiz diye bu kampanyayi baslattik. Baslatmis oldugumuz kampanyamizin adi ‘mutluluga bir oyuncakta sen ver’. Su an kampanyamiz devam ediyor. Alanimizda gördügünüz gibi oyuncaklarimiz gelmeye basladi.

Ama suan için tabi ki yetersiz. Bütün Karaman halkindan bu çalismaya destek vermelerini bekliyoruz. Bir nebzede olsun bu kadar acinin içerisinde o küçük kardeslerimizi sevindirmek istiyoruz. Karaman Gençlik Merkezi olarak ta bu faaliyeti gerçeklestiriyoruz. Toplanan oyuncaklari sadece KYK yurtlarimizda kalan çocuklarimiz için degil, Karaman genelinde evlere yerlestirilen, evlerde olan çocuklarimiza da bu oyuncaklardan vermek istiyoruz. Su an sayi yetersiz ama ben inaniyorum ki yardimsever Karaman halkinin destekleriyle bütün çocuklarimiza birer oyuncak verecek, biz o oyuncaklari toplayacagiz insallah“ diye konustu.

Kaynak: İHA