Yari Finalde Bozüyük Belediyesi Egitim Spor, Beykoz Belediyesi'ne Yenildi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Ligi’nde grubunu ve çeyrek finalleri lider olarak tamamlayan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi, yari final ilk maçinda Beykoz Belediyesi Voleybol Takimi’na 3-1 yenildi.

TVF 1. Lig’e yükselme mücadelesini Amasya 3. Grubu’nda sürdüren Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi, Amasya Spor Salonu’nda günün ikinci maçinda Beykoz Belediyesi Voleybol Takimi ile karsilasti. 4 sette de mücadelesini sürdüren ’Bizim Kizlar’ ilk seti 31-33, ikinci seti 22-25’lik skorla kaybederken üçüncü seti 25-14’lük skorla kazandi. Dördüncü seti de 25-27 kaybeden ’Bizim Kizlar’ sahadan 3-1’lik maglubiyetle ayrildi.

Grubunda üçüncü sirada yer alan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü, bugün saat 16.30’da Mehmet Erdem Marmara Akademi Voleybol Takimi ile karsi karsiya gelecek. Grubunun üçüncü ve son müsabakasini da yarin saat 17.30’da Sultan Spor Voleybol Takimi ile oynayacak. Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi’nin yari final müsabakalari, Bozüyük Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarindan canli yayinlanacak.

Kaynak: İHA