23. Alanya Atatürk Halk Kosusu Ve Yari Maratonu Tamamlandi

Cumhuriyetin 100. yilinda ’Atatürk’e Kosalim, Atatürk’le Kosalim’ slogani ile düzenlenen 23. Alanya Atatürk

Halk Kosusu ve Yari Maratonu 568 kisinin katilimiyla tamamlandi.

Alanya Kaymakamligi, Alanya Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Atatürkçü Düsünce Dernegi Alanya Subesi is birligi ile gerçeklestirilen yarislarda, yari maratonda 168, halk kosusu 5 kilometrede ve halk kosusu 2 kilometrede 400 sporcu mücadele etti.

Yari Maraton galipleri

Yari Maraton yarisi erkekler birincisi 1 saat 9 dakika 33 saniye ile Ali Simsek oldu. Ikinci 1 saat 11 dakika 14 saniye ile Bekirhan Kabadayi ve üçüncü 1 saat 11 dakika 38 saniye ile Bogdan Kovalenko oldu. Kadinlarda bitis noktasina ilk gelen isim 1 saat 37 dakika 13 saniye ile Evgenia Riazanova oldu. 1 saat 38 dakika 40 saniye ile Svetlana Zakhvataeva ikinci ve 1 saat 42 dakika 19 saniye ile Olga Boldyreva da üçüncü olarak tamamladi.

Dereceye giren sporculara ödüllerini protokol verdi

Dereceye giren sporculara ödüllerini; Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Alanya Jandarma Komutani Engin Burak Mindivanli, Alanya Emniyet Müdürü Kenan Patat, Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kildirgici, Atatürkçü Düsünce Dernegi Alanya Sube Baskani Zuhal Sirkeli, ALTID Baskani Burhan Sili ve protokol üyeleri verdi.

Kaynak: İHA