Vincent Aboubakar Açiklamasi 'Besiktas Her Zaman En Üst Seviye Bir Camia'

Besiktas’in Kamerunlu oyuncusu Vincent Aboubakar, Istanbulspor maçinin ardindan ligde kalan maçlarin hepsine kazanmak için çikacaklarini dile getirerek, “Besiktas her zaman en üst seviye bir camia” dedi.

Besiktas, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda sahasinda karsilastigi Istanbulspor’u 3-1’lik skor ile maglup etti. Karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Vincent Aboubakar, “Besiktas ile son sampiyon oldugumuz sezonda yine ilk 4-5 maç gol atamadan sezona baslamistim. Bu sezon da Türkiye’ye geri döndügümde birkaç maç sonra gol attim. Ama gollerimi atmaya basladim ve devami gelecek. Futbol böyle bir oyun. Önemli olan sürekli çalismaya devam etmek. Takima yardimci olmak en önemlisiydi. En güzel duygu maçi kazanmakti. Karsilasma içerisinde zor anlar da yasadik ama takim olarak sahada üstünlügümüzü kabul ettirdik. Maçi kazandigimiz için mutluyuz” diye konustu.



“Besiktas her zaman en üst seviye bir camia”

Siyah-beyazlilarda oynadigi önceki dönemler ile su anki takim hakkinda farkliliklarin oldugunu dile getiren Kamerunlu oyuncu, “Tabii ki takim içindeki oyuncular degisiyor, teknik ekip ve teknik direktör degisiyor. Ama Besiktas her zaman seviye olarak en üst seviyede bir camia. Geçmis dönem ile tabii ki farkliliklar var. Önceki dönemlerime göre bu sene puan olarak rakiplerimizden gerideyiz. Sampiyonluktan biraz uzagiz. Fakat herkesin gördügü gibi çalismaya ve iyi isler çikarmaya çabaliyoruz. Taraftarimiz bunu görüyor. Ligi ciddiye aliyoruz. Kalan haftalarda yine bugün oldugu gibi çabalamaya, iyi oynamaya ve kazanmaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

“Önemli olan takima faydali olmak”

Istanbulspor filelerine gönderdigi gol hakkinda konusan 31 yasindaki yildiz oyuncu, “Böyle iyi ve güzel golü hayatimda ilk defa atmiyorum. Aslina bakarsaniz benim için atilan her gol ayni ve skora ayni etkiyi ediyor. O yüzden benim için önemli olan gol atmak ve takimima faydali olmak” seklinde konustu.

Süper Lig’de bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkinda da konusan Aboubakar, “Bu tarz maçlari takim olarak severiz. Maç içinde neler olacagini görecegiz. Takim olarak çok iyi çalisip elimizden gelenin en iyisini sahaya yansitacagiz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA