Umut Nayir Açiklamasi 'A Milli Takim'da Forma Giymek Her Türk Gencinin Hayalidir'

Ümraniyespor’un forveti Umut Nayir, A Milli Futbol Takimi’nin aday kadrosuna seçilmesi ile ilgili yaptigi açiklamada, "A Milli Takim’da forma giymek, futbola Türkiye’de baslayan her Türk gencinin hayalidir" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda Kasimpasa ile Ümraniyespor 1-1 berabere kaldi. Karsilasmanin ardindan açiklamalarda bulunan Ümraniyespor’un forveti Umut Nayir, maçla ilgili olarak, "Ilk yari bizim istedigimiz gibi gidiyordu. Maçin basindan itibaren karsilama plani da, hücum plani da istedigimiz gibi oldu. Oyun kontrolündeyken golü yedik. Ona ragmen oyunda kalip, skoru da bulduk. Ilk yari çok sikayetçi oldugumuz bir yari degildi ama ikinci yarida açikçasi Kasimpasa’nin pozisyonlari daha netti. Bizim de geçis pozisyonlarimiz vardi ama neticelendirme ve son paslarda sikinti yasadik. Kötünün iyisi, birebir rakibimize karsi puan farkinin açilmamasi için. Milli ara için kaybetmemek önemliydi" ifadelerini kullandi.

"En iyi sekilde milli takimi temsil etmek istiyorum"

29 yasindaki futbolcu, A Milli Futbol Takimi’na seçilmesinin hatirlatilmasi üzerine, "A Milli Takim’da forma giymek, futbola Türkiye’de baslayan her Türk gencinin hayalidir. Benim için de hep öyle olmustu. Geç de olsa su an nasip oldu. Insallah oraya gidince, hem oyun katkisi ile hem skor katkisiyla en iyi sekilde Milli Takim’i temsil etmek istiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA