Sakaryaspor Kulüp Baskani Genç'ten Taraftara Davet

Bodrumspor maçi için Sakarya Atatürk Stadyumu’nda dev ekran kurulacagini açiklayan Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, “28 bin 154 taraftarimizi kurulacak olan dev ekranda maçi beraber izleyerek sesimiz kisilana kadar disaridan destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasinda oynanan ve hem saha içi hem de tribünlerde çesitli olaylarin yasandigi Sakaryaspor - Yilport Samsunspor karsilasmasi sonrasinda Sakaryaspor’a ‘2 resmi müsabakayi kendi sahasinda seyircisiz oynama cezasi’ verilmisti. Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, ligin 27. haftasinda karsilasacaklari ve aldigi seyirci cezasi sebebi ile yesil-siyahli taraftarlarin alinmayacagi Bodrumspor maçi için Sakarya Atatürk Stadyumu’nda dev ekran kurulacagini açikladi.

Kulüp Baskani Cumhur Genç sosyal medya hesabi üzerinden yaptigi paylasimda, “Bodrumspor ile Pazartesi günü 20.00’de oynayacagimiz müsabaka için 28 bin 154 taraftarimizi Sakarya Atatürk Stadyumu’nda kurulacak olan dev ekranda maçi beraber izleyerek sesimiz kisilana kadar disaridan destek vermeye davet ediyorum. En kötü gün bugünse bugün de Sakaryasporluyuz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA