Recep Uçar Açiklamasi 'Hedefimiz Ilk Kez Yer Aldigimiz Ligde Kalici Olmak'

Ümraniyepor Teknik Direktörü Recep Uçar, Kasimpasa maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Hedefimiz, maksimum puanlari toplayip, ilk kez yer aldigimiz ligde kalici olmak" dedi.

Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda deplasmanda karsilastigi Kasimpasa ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Ligin son döneminde deplasmanda aldiklari puanin degerli olduguna dikkat çeken Uçar, "Ligin son haftalarina yaklastigimiz bölümleri oynuyoruz. Bu maçlarda alinabilecek her puan özellikle bizim gibi takimlar için degerli. Zor geçecegini söylemistim. Maçin farkli bölümleri var. 5 ile 30 arasi iyi oynadik ama finalleri bir türlü yapamiyoruz. Iyi oynarken yedigimiz gol var. Penaltidan attigimiz golle 1-1 içeri girdik. 45-60 arasi Kasimpasa’nin kontrolünde bir oyun oldu. Hücum anlaminda çok iyi performans ortaya koyamadigimiz bir oyun, finalleri yapmadigimiz maç. Finalleri yapsak, 2 ve 3. golü bulabilirdik. Onlarin daha net pozisyona girdigini söylerim ama kalan 10 maç öncesi deplasmanda alinan 1 puani degerli buluyorum. Oyuncularimi ortaya koydugu mücadeleden ötürü kutluyorum" seklinde konustu.



"Hedefimiz ilk kez yer aldigimiz ligde kalici olmak"

Ligin son bölümünde puanlar toplayip kalici olmak istediklerini ifade eden Recep Uçar, "Biz tarihimizde ilk kez Süper Lig’de oynuyoruz. Son 3 haftadir kaybetmiyoruz. Camiamiz çok büyük olmasa da mevcut oyuncu grubu ile destek veren herkese kalan bölümde direnmeye devam edecegiz. Hedefimiz, naksimum puanlari toplayip ilk kez yer aldigimiz ligde kalici olmak" degerlendirmesinde bulundu.

"Umut’un A Milli Takim’a çagrilmasi gurur verici

A Milli Futbol Takimi’na davet edilen golcü futbolcusu Umut Nayir ile ilgili de konusan Uçar, "Umut adina da bizim için de A Milli Takim’a çagrilmasi gurur verici. Kulüp, tarihinde ilk kez Milli Takim’a oyuncu gönderiyor. Kendisi 29 yasinda, büyük kulüplerde de oynasa, Ümraniyespor’dan Milli Takim’a gidiyor. Ligin sonuncusu olan takimdan gidiyor. Oyuncumu tebrik ediyorum. Umut, sezon basindan beri çok çalisan bir oyuncumuz. Onun özverili çalismasinin yaninda arkadaslarinin katkisini da göz ardi etmemek gerek. Kulübümüz adina gurur verici olay" diye konustu.

Kaynak: İHA