Nazilli Belediyespor Destek Kahvaltisinda Bir Araya Geldi

Esin Group Nazilli Belediyespor profesyonel futbol takimi Pazar günü karsilasacagi Tarsus Idmanyurdu maçi öncesinde eski baskan yardimcisi Erkan Abbasoglu’nun misafirliginde kahvaltida bir araya geldi.



Ligin uzun bir maraton oldugunu belirten Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, "Lig uzun bir maraton ancak sona dogru yaklasmaktayiz geçtigimiz haftayi unutup her maça ayri konsantre olarak çikmaliyiz. Ben her zaman sizin yaninizdaydim ve her zamanda olmaya devam edecegim. Erkan kardesimiz sevdigimiz deger verdigimiz bir arkadasimiz. Kendisi bu dönem görev almak istemedigini belirtti bizde bu kararina saygi duyduk ancak biliyoruz ki her zaman bizimle bizim yanimizda. Sizlere Tarsus Idman yurdu karsilasmasinda basarilar dilerim" dedi.



Esin Group Nazilli Belediye Belediyespor Baskani Ünal Önal da, "Erkan beraber yol yürüdügümüz arkadaslarimizdan bir tanesi, yeni yönetimde maalesef kendisi yer alamadi ama biz her zaman birlikte ve beraberiz. Kendisine çok tesekkür ederim" diye konustu.



Katilim saglayan herkese tesekkürlerini ileten eski baskan yardimcimiz Erkan Abbasoglu ise, "Birçogunuzla geldiginiz ilk gün tanistik. Beraber güldük beraber üzüldük ancak böyle bir karar aldim bu bir ayrilik degil. Her zaman birlik ve beraberlik için Nazillimiz için, sizlerin de yaninda olmaya devam edecegim. Ligin geri kalan kismi basta olmak üzere Tarsus Idman yurdu maçinda basarilar dilerim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA