Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Maçin Ilk Yarisinda Istedigimiz Oyunu Oynayamadik'

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Gençlerbirligi maçinin ardindan, “Gençlerbirligi ligin ikinci yarisinda en az gol yiyen takimlarinda biri. Maçin ilk yarisinda istedigimiz oyunu oynayamadik” dedi.

Spor Toto 1. Ligin 27. haftasinda Gençlerbirligi, sahasinda karsilastigi Samsunspor’a 1-0 yenildi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Samsunspor Teknik Direktörü Eroglu, “Gençlerbirligi ligin ikinci yarisinda en az gol yiyen takimlarinda biri. Maçin ilk yarisinda istedigimiz oyunu oynayamadik. Belki penalti bizim lehimize yönelik bir sans olarak kullanildi. Duran toptan buldugumuz golle de 1-0 öne geçtik. Ikinci yari yaptigimiz hamleler vardi, maçtaki ritmi arttiralim diye 3 tane degisiklik yaptik. Çünkü karsinizda son kozunu ortaya atmis iyi mücadele eden, kendi sahasinda oynayan ve ligde kalmak isteyen bir takim vardi. Bana göre bu kadro belki ligin basinda kurulmus olsaydi çok farkli yerlerde olabilirdi” diye konustu.



“Her maç final gibi oynuyoruz”

Çok anlamli bir galibiyet aldiklarini vurgulayan Eroglu, “Her maç final gibi oynuyoruz. Bu deplasmandan aldigimiz 3 puan ileriki süreçte bize çok büyük bir arti katacak. Geriye kalan 10 maç var bunlarin 8 tanesi oynanacak ve 5 maç içeride 3 maç deplasmanda olacak” ifadelerini kullandi.

Eroglu, konusmasinin sonunda galibiyeti her maçta yanlarinda olan Samsunspor taraftarina armagan ettigini dile getirdi.

Kaynak: İHA