Fatih Tekkke Açiklamasi 'Tek Konsantrasyonum Ligde Kalmak Için Ne Yapabiliriz Üstüne'

Istanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Besiktas maçinin ardindan, “Tek konsantrasyonum ligde kalmak için ne yapabiliriz üstüne” dedi.

Istanbulspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda deplasmanda karsi karsiya geldigi Besiktas’a 3-1’lik skorla maglup oldu. Mücadelenin ardindan Istanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Tekke, 1 puana çok yaklastiklarini ifade ederek, “Ilk yarida kornerden gol yiyene kadar 3 sekilde oynamaya çalistik. Besiktas kadar kaliteli kadroya karsi bekleyecegimizi söyledik. Bence çok basariliydi takim. Kenardan oynamasini sagladik ama ilk yari çok net pozisyonlari yok. Böyle ambiyanslarda bazi oyuncular takimi tasimasi lazim. Direkten dönen toplari var. Bu ambiyansta 2 tane Emir ve Ethemi’nin tartismali pozisyonu var. Oyuncularimla gurur duyuyorum. 1 puana yaklasmistik. Bu olabilirdi. Bizim yarisacagimiz takimlarla maçlarimiz var. Onlara bakacagiz” seklinde konustu.



“Emir’in pozisyonunda kaleciyi geçir ayak içi vurulabilirdi”

Mücadelenin 73. dakikasinda Emir’in kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyonu da degerlendiren Tekke, “Emir çok iyi oynadi, çok katki verdi. Potansiyelli oyuncu, bu tip maçlarda vurus sekli topu dürtüs sekli önemli. Asiste çok yakindi. Kaleci akillica davrandi. Asirtma orda denenmezdi, kaleci geçilebilirdi. Dogru pozisyon ile ayak içi vurulabilirdi” diye konustu.



“Tek konsantrasyonum ligde kalmak için ne yapabiliriz üstüne”

Trabzonspor’a teknik direktörlük görevi için isminin anilmasiyla ilgili gelen soruya Tekke, “Her dönem konusuluyor. Benim Trabzon sehriyle Trabzonspor ile duygu düsüncelerim klasik. Su an zor durumdayiz, takimin durumu iyi gözüküyor ama konum iyi degil. Ligde kalmamiz lazim. Bunun için ciddi mücadele ediyoruz. Soruldugunda cevap veriyorum. Benim tek konsantrasyonum ligde kalmak için ne yapabiliriz üstüne. Kim ne derse desin. Son dakikaya kadar mücadelemiz sürecek" yanitini verdi.

Kaynak: İHA