Ekrem Örenç Açiklamasi 'Ümraniyespor Ofansif Varlik Gösteremeden 1 Puan Aldi'

Kasimpasa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, Ümraniyespor maçi ile ilgili yaptigi açiklamada, "Ümraniyespor, ofansif olarak fazla varlik gösteremeden 1 puanla evine döndü. Biz galibiyeti istiyorduk ancak bu sekilde bitti" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasinda Kasimpasa, sahasinda karsilastigi Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldi. Mücadelenin ardindan Kasimpasa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Örenç, galibiyeti istedikleri müsabakadan beraberlik aldiklarinin altini çizerek, "Kasimpasa olarak ilk 10 dakika iyi oynadik ama 10. dakikadan sonra Ümraniyespor oyunu dengeye getirdi. Bu dengede maç 45 dakika sürdü. Ilk yari dengede bir oyun oldu. Ikinci yari 75’e kadar bizim kontrolümüzün altindaydi. Pozisyonlara girdik. Rakip kaleye 20 sut attik. Bunlardan sonuca ulasamadik. 75’ten sonra oyun yine dengelendi. Ümraniyespor, ofansif olarak fazla varlik gösteremeden 1 puanla evine döndü. Biz galibiyeti istiyorduk ancak bu sekilde bitti" seklinde konustu.

Oyuncu degisiklikleri ile ilgili sorulan soruya Örenç, "5 sakat oyuncumuz var. Forvet hatti sakat. Yedek kulübemizde forvete destek verecek oyuncu olmadigindan 5 oyuncu degistirmedik" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA