Dimitrios Kolovetsios Açiklamasi 'Hepimiz Depremleri Düsünüyoruz, Bunu Saklayamam'

Kayserispor’un Yunan futbolcusu Dimitrios Kolovetsios, depremin kendilerini etkiledigini söyleyerek, "Deprem alaninin içerisinde degiliz ama sonuçta bizi etkileyen bir durum. Hepimiz depremleri düsünüyoruz, bunu da saklayamam. Herkesin endiselendigi bir durum var. En azindan tesislerimizde kaliyoruz, herkes o anlamda kendini daha güvende hissediyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig’de bu haftayi maç yapmadan geride birakacak olan Yukatel Kayserispor, çalismalarina ara vermeden devam ediyor. Teknik Direktör Çagdas Atan yönetiminde kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, isinma hareketlerinin ardindan kondisyon çalisti. Antrenmanda sari-kirmizililarin savunma oyuncusu Dimitrios Kolovetsios ve kaleci Bilal Bayazit, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Antalyaspor karsilasmasinda aldiklari maglubiyet dolayisiyla üzüntülerini dile getiren Kolovetsios, "Antalya maçindan sonra hocamiz bize biraz izin vermisti. Bu iznin hemen akabinde çalismalara basladik. Ne yazik ki Antalya’ya karsi kötü bir skor aldik. biliyorsunuz son maçta kötü bir maglubiyet ama söyle de bakmak lazim; o maglubiyette pek çok farkli oyuncu ile oynamistik. Ne yazik ki de oyun içerisinde iyi oynayamadik Üzücü bir maglubiyetle geri döndük. Su anda tekrar çalismalarimiza baslamis durumdayiz. Bu dönemi iyi geçirmek istiyoruz, önümüzdeki maça iyi hazirlanmamiz gerekiyor" dedi.



Kolovetsios: "Hepimiz depremleri düsünüyoruz, bunu saklayamam"

Depremlerin kendilerini olumsuz etkiledigini aktaran Kolovetsios, "Son maçta, yasanan depremden dolayi iyi de oynayamamistik, yorgunluk da vardi takim üzerinde. Bu maglubiyetin etkilerinden biri olarak düsünüyorum. Tabi ki biz deprem alaninin içerisinde degiliz ama sonuçta bizi etkileyen bir durum. Hepimiz depremleri düsünüyoruz, bunu da saklayamam. Herkesin endiselendigi bir durum var. En azindan tesislerimizde kaliyoruz, herkes o anlamda kendini daha güvende hissediyor" ifadelerini kullandi.

Kaleci Bilal Bayazit ise takimin eski günlerine dönecegini ifade ederek, "Uzun ara var, sik çalisiyoruz. Bence iyi çalisiyoruz. Takimi toparlamaya çalisiyoruz. Son maçta iyi bir skor alamadik. Çalisarak eski günlerimize dönecegimizden eminim. Kayserispor’da çok mutluyum. O yüzden 2 sene daha sözlesmemi uzattim. Burada çok mutluyum. Memleketimin takiminda oynuyorum, gurur duyuyorum" seklinde konustu.

Kayserispor, Süper Lig’de topladigi 35 puanla puan cetvelinde 7. sirada bulunuyor.

Kaynak: İHA