'Bizim Kizlar' Yari Finaller Için Hazirlaniyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadinlar 2. Lig’inde basariyla mücadele ederek grubunu ve çeyrek finalleri lider olarak tamamlayan Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi 1. lige yükselme maçlarinin yari finalleri için Amasya’da hazirliklarini sürdürüyor.

Yari final müsabakalarina Amasya Spor Salonu’nda yaptiklari antrenmanlarla hazirlanan “Bizim Kizlar” ilk maçlarini 18 Mart 2023 Cumartesi günü Amasya Spor Salonu’nda saat 18:30’da Beykoz Belediyesi ile oynayacak. “Bizim Kizlar” Pazar günü saat 16:30’da Mehmet Erdem Marmara Akademi Voleybol Takimi ile karsi karsiya gelirken grubunun 3. ve son müsabakasini da Pazartesi günü saat 17:30’da Sultan Spor Voleybol Takimi ile oynayacak. Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü Voleybol Takimi’nin yari final müsabakalari Bozüyük Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarindan canli olarak yayinlanacak.

Oldukça çekismeli ve heyecanli geçecegi tahmin edilen yari finaller öncesinde takimin çalismalari hakkinda bilgi veren Bozüyük Belediyesi egitmeni ve takim antrenörü Mustafa Türkmen, gayelerinin yari final grubundan çikmak oldugunu belirterek “Heyecanli bir turnuva, ilk hedefimizi gerçeklestirdik. Siradaki hedefimiz daha iyi bir oyun ortaya koyarak yari final grubundan çikmak. Takim olarak gerekli motivasyon ve inanca sahibiz. Biz takim olarak her geçen gün eksiklerimizi gidermek ve daha iyi performans sergilemek adina çok çalisiyoruz. Yari final maçlarinda basarili olacagimiza inaniyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA