Baskan Sahin, 'Bilecikspor'un Bu Yil Olmasa Da Seneye 3. Lig'e Yükselecegine Inaniyoruz'

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 1969 Bilecik Spor Kulübü’nün bu yil olmasa da seneye 3. Lig’e çikacagini inandiklarini ve buna göre planlama yaptiklarini söyledi.

Spora olan tutkusu ve 1308 Osmaneli Belediyespor bünyesindeki branslarin kazandigi basarilarin mimari olan Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, futbol takimim oyunculari tebrik etti. Bilecik 1. Amatör Lig’de 10’uincu hafta sonunda a grubunda 24 puanla ikinci sirada yer alan 1308 Osmaneli Belediyespor futbol takimi haftayi kendi evinde Kürespor’u 4-1 yenerek geçti.

Futbolculari, teknik heyeti galibiyet sonrasi tebrik eden Baskan Sahin, "Bilecikspor bu yil olmasa bile önümüzdeki sezon 3. Lig’e yükselir diye planlamamizi yapiyoruz. Osmaneli, örnek alt yapisi ile yerel oyunculari ile önümüzdeki yillarda geçmiste defalarca yer aldigi BAL Ligi’nde mutlaka yerini alacak. Osmaneli Belediyesi olarak büyük önem verdigimiz altyapimizla ve tesislerimizle faaliyet gösterdigimiz 18 bransta çocuklarimiza ve gençlerimize spor yapma imkanlarini sunarken, yarismaci kadromuzla basarilari yakaliyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA