Giresunspor, Süper Lig'de Kalici Olmak Istiyor

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’da, Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz, zorluklarin üstesinden gelerek Süper Lig’de kalici olacaklarina yürekten inandigini söyledi.

Giresunspor Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz, yaptigi açiklamada, “Geçtigimiz cuma günü evimizde oynadigimiz ve 3 puan hedefiyle çiktigimiz Fatih Karagümrük maçindan talihsiz bir puan kaybi yasayarak sahadan 1 puanla ayrilmak durumunda kaldik. Ancak oyuncularin sahada göstermis olduklari mücadele ve kazanma arzularina bizlerde taraftarimiz gibi sahit olduk. Futbol üç neticeli bir oyun. Bazen çok arzu etsinizde istediginiz sonucu elde edemiyorsunuz. Maçtan sonra baskanimiz futbolculara, ‘Basinizi öne egmeyin, biz Giresunsporuz. Zoru ve mücadeleyi severiz. Bu ligde kalici olacagimizdan hiçbir süphemiz yok. Bu isi basaracak kalitede oyuncularsiniz’ dedi.

Ben de ek olarak sunlari ifade etmek istiyorum. Bu takim yillar sonra mücadele ettigimiz Süper Lig’de kalici olacaktir. Bizler bunun için gereken tüm mücadeleyi ve mesaimizi saha disinda vererek elimizden gelen her seyi ortaya koyuyoruz” dedi.



15 milyon TL civarinda ödeme yaptik

Ekiz, “Göreve geldigimiz günden itibaren 15 günlük sürede 15 milyon TL civarinda ödeme gerçeklestirip, oyuncularimizin ve personellerimizin gecikmis ödemelerini yaptik. Böylece sahadaki mücadelelerine odaklanmalarini saglayacak bir ortam olusturduk. Tüm bunlari gerçeklestirirken ayni zamanda kulübümüzü maddi anlamda rahatlatmak amaciyla yönetim kurulumuz asil ve yedek üyeleri ile birlikte tek vücut halinde yeni kaynaklar olusturma çalismalarimizi titizlikle sürdürüyoruz. Bu anlamda yeni reklam alanlari olusturmak için gerekli çalismalarimizi tamamlayarak çesitli sponsorluk anlasmalari gerçeklestirdik. Giresunspor’un daha güçlü bir sekilde ayaklari üzerinde durabilmesi için yeni reklam alanlarina tüm is insanlarimizi, STK’lari, hemserilerimizi ve tüm Giresunspor sevdalilarini destek olmalarini bekliyoruz” diye konustu.

Ekiz, hayata geçirdikleri “Hedef 2828 Yeni Üye” projesine Giresunspor’u seven herkesten destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA